Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5



Orang kata bahawa cinta terlalu banyak boleh membunuh anda, tetapi itu bukan kes seperti di sini. Ia lebih seperti "cinta yang terlalu banyak boleh membuatkan anda pembunuh seseorang."

Shih Zhang, 38, dari bandar Linyi, di China timur wilayah Shandong, berlari ke arah jirannya, yang dia syaki mempunyai hubungan sulit dengan suaminya.

Apabila paramedik datang untuk memberikan bantuan, Zhang dengan sengaja menghalang mereka dari memberikan pertolongan cemas kepada mangsa-mangsa dan kemudian menghalang ambulans daripada bergerak dengan duduk di hadapan ambulans sambil berbogel.

 
Selepas bertengkar dengan suaminya akibat ketidaksetiaan, Zhang dilaporkan memukul Lu Wang, perempuan simpanan, dan anak perempuan yang berusia empat tahun.

Laporan menyatakan bahawa dia menumbuk seorang paramedik yang telah cuba untuk membantu merawat kecederaan anak perempuan Wang.

Zhang kemudian berbaring sambing berbogel dihadapan ambulans tersebut untuk menghentikan ambulans daripada mengambil mangsa ke hospital.

Ianya memaksa memanggil polis bersenjata untuk mendapatkan dia dan memberikan laluan kepada ambulans.

Gadis kecil tidak bernasib baik tersebut kemudian meninggal dunia akibat kecederaan yang dialaminya.

Cik Zhang kini menghadapi pertuduhan pembunuhan dan cubaan membunuh. Jika dia didapati bersalah, hukuman mati menantinya.

Pendakwa berkata, "Ini ada jenayah bersifat minat individu tersebut. Beliau telah menghentikan dua mangsa daripada menerima rawatan perubatan untuk hampir setengah jam. "

About Arif Yusof

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Top