Gadget & Teknologi

Gaya Hidup

Mengagumkan

Fakta

Pengetahuan Am

/ / / Ini Buktinya 'Superhero' Benar Wujud'Superhero' memang wujud, dan salah seorang daripadanya baru-baru ini telah dirakam oleh kamera.

'Superhero' di hemisfera Barat kebanyakannya lelaki, di Asia agak bernasib baik kerana mempunyai 'Redbud' Wanita Cina ini, yang pakaian kulit hitam yang ketat, rendah, serta topeng biru untuk menutup mukanya.

Sejak Krismas, heroin ini telah mendapatkan populariti untuk membantu warga tua dan orang yang tidak berumah di Beijing, China. Wanita 'RedBud' Cina telah memberikan makanan dan pakaian kepada orang-orang di jalanan.


Sejak kemunculan pertama, dia telah menyebabkan sedikit kekecohan, dan banyak orang telah bercakap mengenai dirinya. Gambar yang menunjukkan perbuatannya itu telah diedarkan dalam internet.

Beberapa peminatnya telah cuba untuk mendapatkan namanya dan telah meminta untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai dirinya, tetapi heroin ini enggan memberi apa-apa maklumat tentang dirinya, sebaliknya, beliau berkata bahawa dia mahu membantu orang-orang yang benar-benar memerlukannya sahaja.«
Next

Newer Post

»
Previous

Older Post

About Arif Yusof

UUM Alumni.Blogger.Lover

Sains